The Shift – Din Nyckel till Djupare Relationer

8 nov 2023  /  Event

Tid och plats

02 dec. 10:00 – 17:00

Södermalm, Götgatan 11, 116 46 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Livets resa är full av relationer – med andra, med oss själva och med våra drömmar. Men ibland kan vi känna att vi har kört fast, att vi inte vet hur vi ska ta oss vidare. Det är i dessa stunder som vi behöver en förändring i perspektiv, ett skifte.

Vad är The Shift?

The Shift är inte bara en workshop. Det är en upplevelse, en resa och en möjlighet att djupt utforska ditt inre landskap för att upptäcka vad som verkligen driver dig i dina relationer. Tillsammans med Micke Gunnarsson och Beatrice Karinsdotter kommer du att:

Förstå din nuvarande position vilket är avgörande för att kunna navigera mot dina drömmar.

Tydliggöra dina mål och visioner för dina relationer.

Identifiera de hinder som står i vägen för ditt nästa steg.

Utforma en konkret handlingsplan för att övervinna dessa hinder och gå vidare med större insikt och klarhet.

Vad ingår?

Heldags Workshop i Stockholm: Den 2 december bjuder vi in dig till en transformerande dag där du kommer att få djupgående insikter och praktiska verktyg för att skapa det skifte du söker.

2 Månaders Träningsläger via SMS: Efter workshopen får du fortsatt stöd och inspiration direkt till din telefon. Dessa meddelanden är skapade för att hjälpa dig att förbli fokuserad, motiverad och på rätt spår.

Uppföljande Zoom Samtal: Ett tillfälle att återkoppla, dela framsteg och ställa frågor. En chans att stärka de band du har skapat med andra deltagare och att reflektera över din resa.

Är The Shift för mig?

Om du känner att du är redo för förändring, om du vill ta dina relationer till nästa nivå, och om du är villig att investera tid och energi i din egen personliga utveckling – då är svaret ja.

Anmäl dig idag och ta steget mot djupare, mer meningsfulla relationer.