Nu kör vi igen! Dags för nytt SMS-Träningsläger i närvaro och stresshantering!

16 apr 2024  /  Inre Ledarskap, Event

Dags för vårens SMS-träningsläger på temat ”Närvaro och stresshantering.”

Då var det dags igen. I takt med att jag själv utforskar min egna inre stress och förändring av mitt liv till en mer hållbar och rofylld vardag så hittar jag ständigt små nycklar. Nycklar som på väldigt enkla sätt leder mig hem igen. Hem till mer lugn, trygghet och faktiskt ökad visdom, om ni frågar mig. Dessa kan ske utan större ansträngning eller planering.

Jag kommer dela med mig av dessa små nycklar i ett dagligt SMS under 14 dagar. Den 15:e dagen ses vi på Zoom och delar våra insikter och erfarenheter. Du får alltså när som helst under dagen ett litet uppdrag i stunden att genomföra. Under förra året körde jag flera SMS läger på olika teman och just nu har över 3000 personer deltagit. Detta är så kul!

Jag har själv en bakgrund och erfarenhet av att sprungit så pass snabbt i ekorrehjulet att jag blev sjukskriven i ett år. Som tur väl investerade jag sedan över 15 år på att verkligen blicka inåt. Jag gör det fortfarande. Så spännande.

Idag har jag valt att försöka kliva helt ur detta karriärshjul och istället leva efter ökad inre och yttre hållbarhet, enkelhet, njutning och gemenskap. Bor nu i Småländska skogen i kollektiv, odlar, delar och njuter av gemenskap. Har skänkt det mesta jag äger och försöker istället få så mycket fri livstid som möjligt. En spännande resa.

Så vill du landa in mer i dig själv i vår?

Känna mindre stress?

Inspireras?

SMS-Lägret startar 29/4 och slutar 13/5 med en kvällsträff via Zoom kl 20.00!

Försäkra dig om plats här!

OBS. Bokning sker fram till kl.20.00 den 27/4!
Kostnaden är endast 99 kr!

(Du kommer få ett välkomst-sms dagen innan vi kör igång 28/4.)

Kram/Micke