Vi kör igen! Stärk ditt föräldraskap och relationen till ditt barn på 14 dagar. (Sista anmälan 29/9)

5 sep 2023  /  Event, Föräldrarskap

SUCCEN FORTSÄTTER!

Under 14 dagar kommer du stärka dina relationer till ditt barn på ett sätt du inte trodde var möjligt. Under senaste halvåret har cirka 1800 personer hakat på. Hur funkar det?

DET ÄR ENKELHETEN SOM SKAPAR SUCCÉN!

Du får ett uppdrag på sms av mig varje morgon i 14 dagar som du ska förverkliga kopplat till din föräldraroll. Dag 15 ses vi alla på zoom och delar våra erfarenheter och upplevelser.

VAD SÄGER TIDIGARE DELTAGARE?

Mysig uppgift:) sonen tyckte jag betedde mig som en hund!

Inte säker på att det hade blivit en sån här stund utan din uppgift, antagligen hade vi pratat en stund vid middagen eller efter och sen hade jag gått och vilat. Känner mig inte tröttare och har fortfarande tid att vila

WOW! Vi satt i soffan i en timme och kollade klipp. En mysig stund tillsammans.

Alltså så himla roligt och få dessa små uppdrag. Love it. Jag får lite blandat med reaktioner förvåning och tacksamhet, från mina två killar 15 och 13 år. Jag är så pepp på morgondagens uppdrag! Dagens övning var otrolgt fin! Kände hur mycket mina barn betyder för mig och vad de har gett mitt liv!

Känns sååååå fint att bli mer närvarande och att fokusera helt, minst en gång per dag,på barnen💕

Jag får insikter och tankar kring mig själv som människa och som mamma. Hur är man mamma? Vad innebär det egentligen? Vad är viktigt?

Vi fick ju en utmaning där vi skulle säga ja till vårt barn en dag och det resulterade i all jag fick snällt ladda ner spelet Hay Day och nu är jag helt fast i spelet.

OK! HUR KOMMER JAG MED? 

Hela Träningslägret kostar endast 149kr! Detta för att så många som möjligt ska kunna vara med. Biljetterna finns ute nu fram till den 29/9. Vi startar sedan 2/10!

BOKA GARANTERAD PLATS HÄR!

Kram/Micke